Kuuminainen
Etusivu Hereford karja Tuotteet ja hinnat Vinkkejä ja reseptejä Valokuvat Yhteystiedot
Tuotteet ja hinnat
Tilalla kasvatetusta karjasta saatu liha on luonnonlaidunlihaa. Teurastus ja lihan leikkaaminen on ammattilaisten työtä, joka takaa lihan korkean laadun aina kuluttajille asti. Asiakkaamme saavat laadukasta, eettisesti tuotettua lähiruokaa.

Toimitamme asiakkaillemme valmiiksi paloiteltua ja pakattua raakakypsytettyä mureaa lihaa. Jauheliha, luullinen keittoliha, t-luupihvi, tomahawk, maksa ja valmiiksi paloiteltu palapaisti toimitetaan tuoreena. Tarjonta vaihtelee saatavuustilanteen mukaan, seuraavan jaon tarjonta allaolevan mukaisesti.Tilaus maksetaan noudon/toimituksen yhteydessä käteisellä tai korttimaksulla tai 10/15 kg valmiit lajitelmat mahdollista maksaa myös ennakkomaksulla, ilmoitathan jos haluat ennakkolaskun.


Toimitus

Alle 10 kg/120 e tilausten nouto Reko-jakeluista. Kotitoimitus 10 kg/120 e tilauksille onnistuu veloituksetta 10 km:n säteellä Porin keskustasta. Toimitukset ajoittuvat toimituspäivän iltaan. Voit mainita jos toimitusajan suhteen on joitakin rajoituksia, pyrimme huomiomaan parhaamme mukaan.

Tarjonta vaihtelee saatavuustilanteen mukaan. Katso seuraava toimituspäivä ja tarjolla olevat lajitelmat tästä.

Tuotetiedot


 
 
 Login © 2013 - 2023 Kuuminaisten Tila